divendres, 7 de febrer del 2014

VUELTA AL MUNDO 2013

Catalan version this time...
Use Google Translate to convert it into another language

Primera Volta al Món

El Quino volia fer la volta al món. Després de rumiar per on començava, va comprar un bitllet d’avió fins al Brasil. Allà comença un llarg viatge de prop d’11 mesos, que el portarà pel Carnaval de Río, la Patagònia Xilena, l’illa de Pasqua, les illes de la Polinèsia Francesa, les Illes Cook, Nova Zelanda, Fiji, Samoa, Vanuatu, Nova Caledònia, Austràlia, Malàisia, el sud de l’Índia i Qatar, abans de tornar a Barcelona.

En aquest viatge ha hagut d’agafar 32 avions, amb els que ha fet més de 88 hores de vol i amb els que ha recorregut uns 53.719 quilòmetres. Gran part del viatge, però, l’ha fet per terra i mar, a peu, en busos, trens, cotxes i vaixells. No s’ha entretingut a comptar els quilòmetres exactes que ha fet, però calculo que han estat més de 13.000.

I mentre tant, no ha parat de fer fotos, més de 21.000 i molts petits vídeos. En aquest blog heu pogut anar veient fotos de tots els països per on ha passat. Ara us ofereix la possibilitat de veure alguns d'aquests mateixos indrets però amb una mica més d’animació. 

Espero que us agradi!

Patagònia, natura en estat pur





Volcà Villarica, Xile


Pasqua, el lloc més aïllat del planeta



Volcà Rano Kau

A partir d'ara feu click per veure els videos

Polinèsia Francesa

Heiva 2013: Festival de danses de la Polinèsia

Illes Cook

Espectacle de dances tradicionals

Aviat més...


Fes click a "Missatges més antics", a sota, per vuere més
Click "Missatges més antics" to see more post

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada