dilluns, 30 de novembre de 1992

Espanya 1992

Roda el món i torna al born

L'any 1992 vaig tornar a Barcelona. Havien passat divuit mesos des que vaig enlairar-me cap a Londres, la ciutat on viuria, treballaria i estudiaria anglès. Enrere quedaven el "Sherlock Holmes Hotel", el cinema Odeon de Leicester Square, o "The Penn Club", els llocs on vaig treballar. També els Estats Units, on vaig passar quatre mesos, dos treballant en un "Summer Camp" i dos més viatjant per tot el país.


Quan feia dos mesos que era a Barcelona, em van convidar com a públic a un programa de TV3, el "Vostè jutja" de Joaquim Mª Pujal. Els convidats d'aquell dia parlaven sobre si havíem de ser optimistes o pessimistes... L'omnipresent sociòleg Manuel Delgado, pessimista convençut, no trobava cap raó per a l'optimisme. Jo vaig demanar la paraula i vaig intervenir. Vaig explicar que acabava de tornar d'Anglaterra i em trobava a l'atur, però era molt optimista i estava ben segur que de seguida trobaria una feina.

En acabar-se el programa, una dona es va acostar a mi. Em va dir que treballava en una agència de viatges i em va preguntar si estaria interessat a treballar-hi. Vaig dir que si al moment. Vam quedar per veure'ns a la seva oficina, i pocs dies després començava a treballar per la seva agència. El meu primer destí va ser Holanda, després Paris, Londres..., i a Espanya, Madrid, Segòvia i Toledo.

Madrid-Toledo-Segòvia
Museu del Prado (Exposició Velázquez), Casón del Buen Retiro, Jardí Botànic, Palau Reial i visita al Congrés dels Diputats, Aranjuez, Valle de los Caídos, Monasterio de San Lorenzo (El Escorial)
Sevilla Expo92
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada